Vacature | Account Director

Amsterdam, parttime

De uitdaging

Vind jij het tof om de verantwoordelijkheid te nemen om onze organisatie verder te laten groeien? Met een combinatie van new business en relatiebeheer kun jij een eigen sales team aansturen en uitbouwen. Daarnaast laat je onze strategie tot uitvoering komen!

Wat ga je doen?

Door bestaande en nieuwe klanten te adviseren over hun branding en/of online (performance) marketing weet jij lange termijn relaties op te bouwen en de samenwerking te intensiveren. Samenwerkingen waar klantteams samen de klantvraag invullen. 

 

Van branding, contentproductie tot de inrichting van effectieve (online) campagnes. Dit alles zoveel mogelijk onderbouwd door data. Zo streven we altijd naar het maximale resultaat.  Jij geeft uitvoering aan de strategie en gaat deze samen met het MT verder invullen. Naast de samenwerking in klantteams krijg je de verantwoordelijk om een team van accountmanagers op te bouwen, die samen met jou de sales doelstellingen gaan realiseren. 

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Team naast tekst

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Wat levert het jou op?

Een heel mooi avontuur, waarbij je veel vrijheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Je krijgt de ruimte om de strategie in te vullen en om te zetten naar uitvoering. Je geeft leiding aan je eigen team en kunt deze zelf opbouwen. 

  • Dienstverband:
    • Een job voor 12 maanden van 36-40 uur per week, met het doel om daarna uiteraard in dienst te treden voor onbepaalde tijd.
  • Voorwaarden:
    • Een salaris tussen de € 5.000 en € 6.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
    • Marktconforme reiskostenvergoeding als je met de auto reist. OV-kosten worden volledig vergoed. Indien van toepassing krijg je een auto ter beschikking gesteld. 

Geïnteresseerd?

Wil jij vol voor dit avontuur gaan? Solliciteer dan door Maarten Wijsman te bellen op 06 – 44860594 en/of bericht te sturen naar Maartenwijsman@waltwonderschmidt.nl