Je merk laten groeien of meer collega’s werven? Wij bereiken jouw doelgroep, met de juiste content, op het juiste moment.

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Online Marketing

Wat je online doelen ook zijn: online marketing helpt je verder. Onze online marketeers geven je niet alleen strategisch advies, maar bedenken ook online campagnes om jouw merk, bedrijf of product bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen en je doel te bereiken. Ze zijn gespecialiseerd in het inrichten en analyseren van data en optimaliseren jouw online marketingcampagne zodat jij resultaat behaald. Ga voor een volledig ingerichte online marketingstrategie.

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Campagnes

Wil je jouw merk laten groeien, meer collega’s werven of een product onder de aandacht brengen? Behaal jouw doel met een volledig ingerichte online campagne. Binnen ons team hebben we creatieven die voor jou een pakkend concept bedenken. We hebben makers in huis die jouw boodschap weten om te zetten in beeld en geluid. En onze online marketing specialisten die zorgen dat de juiste content ook de juiste doelgroep bereikt op het juiste moment.  Wij ontzorgen je van A tot Z.

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Walt Wonder Schmidt campagnes

Video Concepts

Vertel het verhaal van jouw bedrijf via een brand video, tv-commercial, animatie of documentaire. Een pakkend concept dat origineel is en jouw doelgroep aanspreekt. Mooie beelden, een passende voice-over, scherpe edits, emoties, die ervoor zorgen dat je jouw boodschap overbrengt en dat je impact maakt op jouw publiek. Onze creatieve experts hebben jarenlange ervaring met het bedenken van originele videoconcepten. Akkoord met ons idee? Dan begint het echte werk. 3, 2, 1, actie!

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Dynamic Video & Content

Met beeld val je op. Wil je jouw boodschap in een paar minuten of zelfs seconden overbrengen? Met een mooie videoproductie of professionele foto’s vertel je jouw publiek het échte verhaal. Met een animatie verhelder je de meest complexe materie. Met een vlog van een influencer zorg je ervoor dat niemand jouw merk nog vergeet. En met een originele Tiktok gaat jouw merk viral. Maar hoe pak je het aan? Laat dat maar aan ons over. Wij zorgen ervoor dat de content bij jouw bedrijf past en jij je doelen bereikt.

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Branding

Je wilt opvallen, herkenbaar zijn, meer naamsbekendheid. In deze tijd waar consumenten zoeken naar ervaringen, is een goede branding essentieel voor de succes van je bedrijf. Wil jij een nieuwe (online) branding of je huidige merkidentiteit vernieuwen, maar weet je niet hoe? Onze experts weten hier wel raad mee. We kijken eerst hoe jouw branding er nu voor staat, onderzoeken hoe we jouw merkstrategie een extra boost kunnen geven en maken vervolgens een compleet brandbook voor je.

Meer weten? Afspraak maken met Martijn

Verhaal te vertellen?

Neem contact met ons op!

Johan van Hasseltweg 39 F
1021KN Amsterdam

Info@waltwonderschmidt.nl
020 21 03 203