"Hoe integreer je TikTok in je communicatiemix?: Insights Masterclass."

Wat staat er op het programma?

Tijdens deze masterclass duik je samen met onze creatives in de wereld van TikTok. Het platform kan afschrikken doordat het meer creativiteit vereist, niet in lijn ligt met andere marketinguitingen, of simpelweg omdat je gewoon niet weet hoe je moet beginnen. Daarom laten we zien wat de meerwaarde is en hoe je meer uit het platform kunt halen. We nemen je mee in wat dit platform zo uniek maakt en waarom het een onmisbaar onderdeel van je communicatiestrategie is.

We beginnen met fundamentele kennis en inzichten, waarna je, door samenwerking in brainstormsessies met diverse organisaties, praktijkervaring opdoet. We delen essentiële tips en laten zien hoe TikTok effectief ingezet kan worden als onderdeel van een bredere campagne. Je ontdekt hoe dit platform bijdraagt aan het versterken van je merkidentiteit en waarom het cruciaal is voor het opbouwen van sterke relaties.

Waarom deelnemen aan deze masterclass?

Als Walt Wonder Schmidt zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe trends, technieken en ideeën voor onze klanten. Verleg je grenzen met TikTok, een platform dat meer biedt dan jeugdcultuur en dansjes. Het vereist creativiteit en biedt unieke marketingkansen, buiten de gebaande paden van traditionele marketing. Wij begeleiden je bij de eerste stappen om een betekenisvolle verbinding met je doelgroep tot stand te brengen, voor ieder bedrijf dat relevant wil blijven.

Wat ga je leren?

✔ De essentie van TikTok, de werking en het belang voor jouw organisatie.

✔ TikTok als onderdeel van je middelenmix.

✔ Sleutels tot succes op TikTok.

✔ Praktische starttips.

Data:

Datum: Dinsdag 16 april 2024

Tijd: 15:00 – 17:00 met aansluitend een borrel

Locatie: Johan van Hasseltweg 39 F, 1021KN Amsterdam

Aanmelden:

Ben jij klaar om deel uit te maken van deze exclusieve Insights Masterclass? Aarzel niet langer en meld je nu aan via onderstaand formulier. De Masterclass is ideaal voor ambitieuze marketing managers, senior recruiters, HR-managers en communicatie specialisten.