De kracht van online wervingscampagnes

Waarom het van groot belang is om leerlingen / studenten en hun ouders digitaal te bereiken!

Als onderwijsinstelling wil je graag dat er elk jaar weer veel nieuwe leerlingen/studenten zich inschrijven. Je merkt wellicht dat dit elk jaar moeilijker wordt, omdat er bijvoorbeeld een concurrerende school vlakbij is (gekomen), omdat een andere school in de buurt een betere ov-verbinding heeft of omdat je wellicht in een zogeheten ‘krimpregio’ woont. Ook kan het zijn dat de concurrent je voor is op het gebied van digitalisering.

Een open dag of een informatieavond is tegenwoordig niet meer voldoende. Jongeren moeten écht getriggerd worden om zich te willen inschrijven, juist op de plekken waar zij zich het meest bevinden: online. Ze wachten niet altijd meer op een open dag of informatieavond die over enkele maanden pas plaats zal vinden, zodat ze eindelijk meer informatie krijgen. Maar ze hebben hun keuze al gemaakt op basis van wat zij online zagen.

De omslag naar digitalisering maakt het zo belangrijk om ook online met jouw doelgroep in contact te komen.

In deze whitepaper lees je wat de voordelen zijn van online wervingscampagnes, wanneer je deze inzet en lees je wat je precies moet doen om een succesvolle wervingscampagne op te zetten.

Laat je gegevens achter en wij versturen de whitepaper per mail naar je toe!

Benieuwd wat wij op het gebied van content en marketing voor je kunnen doen? Lees dan snel alles over Digital Storytelling & Digital Marketing. Wil je liever gelijk sparren met een van onze experts? Neem dan contact op.