"Wanneer vakantiewerk hand in hand gaat met jouw zomerplannen!"

Het verhaal van: Vebego Cleaning Services

Great work. Iedere dag zorgen de medewerkers van Vebego ervoor dat jij jouw werk nog beter kunt doen. Zodat je nog beter kunt zijn voor jouw klanten en medewerkers en leggen we de lat voor hygiëne en schoonbeleving steeds hoger. Doelgericht en procesmatig, zodat we altijd de juiste dingen doen om écht beter te worden. Samen. Vebego Cleaning Services zorgt voor jou met great results en voor onze eigen mensen met great jobs. 

VRAAG

Met de zomer om de hoek, is het voor werkend Nederland tijd om zich voor te bereiden op een welverdiende vakantieperiode. Dan zijn de vakantiekrachten aan zet. Generatie-Z (16-21 jaar) maar ook studenten die in het voorjaar afstuderen en nog niet meteen aan de slag gaan bij een organisatie maar wel willen bijverdienen om alle zomerplannen waar te maken. Hoe verleiden we nieuwe vakantiekrachten om te solliciteren bij Vebego voor deze zomer?

AANPAK

Je bent Generatie-Z en zoekt een vakantiebaan. Stel je voor: geweldig werk dat je niet alleen een inkomen oplevert, maar ook bijdraagt aan een zomer vol avontuur, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Bij Vebego krijg je niet alleen de kans om het beste uit jezelf te halen, maar ook om jouw zomer nog leuker, gezelliger en beter te maken dan je ooit had durven dromen. Met onze campagne ‘Great work, even better summer’ vind je alle voordelen van het werken bij Vebego als vakantiekracht.

RESULTAAT

Een wervingscampagne met video en fotografie campagnemateriaal. Alle assets met een eigen USP voor de zomer. Of je nou je geld wil uitgeven, leuke activiteiten wil plannen of wil feesten. Waarom zou je kiezen tussen werk en plezier als je het allebei kunt hebben?

Wil je meer informatie? Maak direct een afspraak met Martijn.

Afspraak inplannen