case tadaah - wervingsvideo's

Naamsbekendheid generen aan de hand van humoristische scenario’s in de kinderdagopvang

Het verhaal van: Tadaah

De beste freelancers en de leukste kinderopvangorganisaties vinden elkaar op het platform Tadaah. Het platform is ontstaan vanuit een ideologische samenwerking tussen pedagogen en organisaties in de kinderopvang. Tadaah helpt personeelstekort op te lossen in de kinderopvang. Op elk moment is er een  flexibele, zelfstandig pedagogisch medewerker beschikbaar. Zij vormen de flexibele schil rondom het vaste personeelsbestand. Tadaah’ers bepalen zelf waar, wanneer, hoelang en tegen welk tarief ze werken.

VRAAG

Creëer meerdere scenario’s voor korte opvallende video’s voor meer naamsbekendheid en daarmee uiteindelijk meer freelancers te werven die aan de slag gaan via Tadaah.

AANPAK

Om meer naamsbekendheid te creëren is er een opvallende videoreeks gemaakt met verschillende scenario’s uit de praktijk. Denk aan dagelijkse taferelen die in de kinderopvang kunnen voorkomen maar ook de unieke aspecten van Tadaah. Een humoristische insteek met een CTA om via Tadaah aan de slag te gaan als Pedagogisch Medewerker.

RESULTAAT

Acht unieke video’s om Tadaah een eigen identiteit te geven en herkenbaarheid bij de doelgroep op te wekken. Check drie van de acht video’s hieronder.

Wil je meer informatie? Maak direct een afspraak met Martijn.

Afspraak inplannen