Thumbnail Hogeschool Inholland

“Studenten helpen bij hun studiekeuze met informatieve en inspirerende video’s over de interessegebieden van Hogeschool Inholland”

Het verhaal van: Hogeschool Inholland

Hogeschool Inholland leiden zelfstandig denkende professionals op en ontwikkelen praktijkgerichte kennis. Zo leveren ze een betekenisvolle bijdrage aan een inclusieve wereld van morgen, aan een duurzame leefomgeving en een veerkrachtige samenleving. Verspreid in diverse locaties over de Randstad bieden ze ook diverse leerwegen aan. Van gezondheid tot economie en van techniek tot onderwijs.

VRAAG

Lastig, een studiekeuze maken. Al helemaal als je als student uit meer dan 1000 opleidingen kan kiezen. Hoe kan Hogeschool Inholland toekomstige studenten hierbij helpen? De vraag aan ons om content te ontwikkelen waarin de verschillende interessegebieden te zien zijn op een vlotte en inhoudelijke manier, afgestemd op de doelgroep. 

AANPAK

We kozen ervoor om voor elk interessegebied van Hogeschool Inholland een eigen video te maken. De video’s zijn er om te informeren, maar ook zeker om te inspireren. Na het kijken van de video moet het duidelijk zijn voor de student; dit past wel bij mij of niet. In de video’s wilden we zorgen voor herkenning. Studenten zich laten identificeren aan de hand van herkenbare situaties, persoonlijke kenmerken en het verwachte toekomstbeeld. Zo ontdekken studenten wat hen het meeste aanspreekt.

RESULTAAT

Zes onderscheidende video’s en één algemene video om alle interessegebieden op een creatieve manier neer te zetten. Zodat jij als student een duidelijk beeld hebt van de verschillende mogelijkheden binnen Hogeschool Inholland, om je een volgende stap te laten zetten naar één van de vele opleidingen. Check de video’s hieronder.

Bekijk hier de video over de verschillende interessegebieden. Klik door voor meer.

Wil je meer informatie? Maak direct een afspraak met Martijn.

Afspraak inplannen