De impact van een wervingscampagne

Het werven van nieuw personeel kan enorm tijdrovend zijn. Soms heb je zelfs meerdere vacatures open staan, maar valt het aantal sollicitanten alsnog tegen. Of de kandidaten matchen niet goed met het profiel waar je naar op zoek bent. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een doelgerichte wervingscampagne op te stellen en hierbij gebruik te maken van een toffe wervingsvideo. Dan weet je zeker dat je het echte talent bereikt via verschillende kanalen.

Dit kunnen we voor je doen

Bij Walt Wonder Schmidt zijn we gespecialiseerd in digital storytelling en digital marketing. Deze twee dingen zijn enorm belangrijk voor een goede wervingscampagne. Allereerst zullen we dus samen kijken naar de juiste strategie om de gewilde sollicitanten op verschillende kanalen te bereiken. Door middel van de wervingsvideo zullen we ze enthousiast maken over de vacature en ervoor zorgen dat ze solliciteren. Uiteraard blijven we je wervingscampagne monitoren, totdat jij de juiste kandidaat gevonden hebt.

Wervingsvideo

Heb je vacatures open staan? Of wil je bezoekers werven voor jouw event? Zet dan een doelgerichte en persoonlijke wervingsvideo in. Van korte teasers tot portretten.

Wervingscampagne

Wordt online zichtbaar. Zet jouw wervingsvideo in om de doelgroep online te bereiken, van Social Media tot Google Ads.

Growth hacking

Is het nog niet duidelijk waar jouw doelgroep actief is? Onze marketeers maken gebruik van Growth Hacking om daar achter te komen.

Strategie

Van concept tot uitvoering. En van leads naar sollicitanten. Wij bepalen met jou de strategie.

Starten met jouw unieke wervingscampagne?

Bereik jouw doelgroep met inspirerende en doeltreffende wervingsvideo's en een krachtige campagne

Neem contact op

Aan de slag met video?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we je kunnen helpen met een krachtige wervingscampagne. Je hoort binnen twee werkdagen van ons!

    Meer zien van ons werk?