Vacature | Freelance (senior) Designer

Amsterdam, parttime

Walt Wonder Schmidt is op zoek naar een Freelance (senior) Designer. Een designer met een art director mentaliteit.  Is Adobe Creative Suite jouw speeltuin? Dan zoeken wij jou!

Als freelance (senior) designer weet je niet alleen hoe je concepten tot leven kunt brengen, maar je weet ook hoe je werk moet leveren die voldoet aan de verwachtingen van de klant. Niet alleen qua designs maar ook qua presentaties.
Je denkt verder dan alleen een stilstaand beeld want je weet ook precies hoe dit in motion omgezet kan worden. Je gaat onderdeel worden van verschillende projecten waarin je nauw samenwerkt met onze creatieven, marketeers, accountmanagers en projectleiders.
.

Wie ben jij?

Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring aan bureauzijde.
2 of 3 dagen beschikbaar (op freelance-basis).
Gedegen kennis van en ruime ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator & Indesign en Keynote.
Ervaring met Figma & After Effects is een pré.
Zowel offline als online design ervaring.
Proactief,  oplossingsgericht, onafhankelijk en in staat om nieuwe situaties aan te pakken.
Verantwoordelijk; je houdt toezicht op alle ontwerpelementen en bewaakt.

Wie zijn wij?

Het resultaat dat wij voor onze klanten halen staat voorop. Altijd. Waar andere bureaus campagnes ontwikkelen om de eigen prijzenkast te vullen, staat bij ons de wens van de klant op één. Wij geloven in het samenwerken met opdrachtgevers, een partnerschap zogezegd. Samen kom je immers tot de beste resultaten. Gebruik maken van elkaars inzichten en kwaliteiten. Dat mag schuren, graag zelfs, zo halen we het beste resultaat. Zodra klanten aan ons denken willen we een gevoel van vertrouwen opwekken. Onze klanten weten dat ze belangrijk voor ons zijn en durven vol vertrouwen hun vragen bij ons neer te leggen. Wij begeleiden ze met het proces, sturen waar nodig, leveren ‘creatieve big ideas’ en behalen altijd de beoogde resultaten. Zo zijn en blijven we relevant voor onze opdrachtgevers.

Contact?

Zin om het team te versterken als Senior Designer? Stuur je sollicitatie naar Maarten Wijsman: Maartenwijsman@waltwonderschmidt.nl of bel naar 06-44860594.