Krachtige wervingsvideo’s met impact

De Treant Zorggroep zocht nieuwe mensen, die passen binnen hun cultuur. We gingen voor unieke en pure video’s, waarbij echte medewerkers en echte patiënten hun verhaal doen.

“We wilden graag video’s hebben die impact zouden maken en waardering zouden oproepen voor onze care & cure afdelingen. Dit is gelukt, we hebben veel nieuwe aanmeldingen gehad die goed bij ons passen.”

Marjolein Oldenbeuving – Senior communicatieadviseur bij Treant

De opdracht

Maak wervingsvideo's die passen bij onze cultuur

Het resultaat

Door met echte medewerkers en echte patiënten te werken, komt de cultuur van Treant Zorggroep heel duidelijk naar voren. De krachtige wervingsvideo’s raken mensen emotioneel, met mooie, kwetsbare, en vooral echte verhalen. We maakten een generieke wervingsvideo en onboardingsvideo’s om nieuwe medewerkers welkom te heten én bestaande medewerkers trots te laten zijn op hun werk.

Care

Wervingsvideo’s voor zorgpersoneel

Cure

Wervingsvideo’s voor verpleegkundigen

MARTIJN HINRICHS – WALT WONDER SCHMIDT

Maak impact met transities

“Voor Treant bedachten we een concept waarbij de specialist voor de patiënt staat, terwijl de patiënt vertelt hoe zij geholpen zijn en hoe blij ze zijn met de zorg vanuit de medewerkers. Het is geen opgezet verhaal en niet geacteerd. Door de focus van het beeld te wisselen van de specialist naar de patiënt en weer terug, creëer je een krachtig en soms zelfs emotioneel effect. Ook maakten we een transitie van de voetstappen van een verpleegkundige die aan het hardlopen is in het bos, naar haar voetstappen in witte klompen in het ziekenhuis. Zoals werk en privé ook verbonden zijn.”

Bekijk onze wervingsvideo’s voor Treant

Moodfilm

Wervingsfilm

Meer zien van ons werk?

Ook een wervingsvideo?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we je kunnen helpen aan een doeltreffende wervingsvideo. Je hoort binnen twee werkdagen van ons!