Op ontdekkingsreis met De Astronaut

SCOL opende na de zomer de nieuwe school ‘De Astronaut’. Om leerlingen aan te trekken maakten we een video over de ontdekkingsreis die zij maken en gaven ze antwoord op de vraag: ‘Wat wil jij later worden?’

“Elke leerling heeft een persoonlijke leerweg. Heel mooi om te zien dat het concept van de video hier perfect bij aansluit. We gebruiken de video nog steeds!”

Jacqueline Walstra - Beleidsadviseur communicatie bij SCOL

Opdracht

Maak een video die past bij ons concept en die nieuwe leerlingen aantrekt.

Het resultaat

Hoe trek je nieuwe leerlingen aan voor een school die nog niet bestaat? Met de directeur in beeld op de bouwplaats? Nee, wij gingen aan de slag met een video die past bij het concept van De Astronaut. We brengen drie kinderen in beeld die ieder op hun eigen manier leren. En daardoor een eigen pad naar succes kennen. Wat wil jij later worden?

Leerling

Drie kinderen met een eigen leerstijl

Vrolijk

Heldere kleuren en luchtig

MAARTEN VAN ’T WOUT – WALT WONDER SCHMIDT

Hoge resolutie maakt beelden multi-inzetbaar

“De drie kinderen zijn superscherp en met weinig motion gefilmd. Hierdoor konden screenshots van de video ook in hoge resolutie gebruikt worden op Instagram, handig! De vrolijke kleuren en oversized kleding maken de video luchtig, terwijl er wel een belangrijk onderwerp wordt aangesneden: wat wil jij later worden? Ieder kind heeft zijn eigen manier van leren en vindt andere dingen leuk om te doen. Dit hebben we in een uitgelichte studio mooi in beeld kunnen brengen.”

Bekijk onze video voor SCOL / De Astronaut:

Meer zien van ons werk?

Ook een wervingsvideo?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we je kunnen helpen aan een doeltreffende wervingsvideo. Je hoort binnen twee werkdagen van ons!