Regionale video's om elektrotechnici te werven

Netbeheerder Enexis was op zoek naar kwalitatief personeel. Om goede leads binnen te krijgen bedachten we een regionale campagne, die 80 sollicitanten per maand opleverde.

“We krijgen sinds de wervingscampagne gemiddeld 80 sollicitanten per maand. Doordat het kwalitatieve aanmeldingen zijn kunnen we bijna iedere vacature invullen!”

Corporate Recruiter bij Enexis

De opdracht

Zorg dat er voldoende aanmeldingen komen op de regionale vacatures voor elektrotechnici.

Het resultaat

Doordat we zowel de content- als de marketingkant op mochten pakken, konden we de inhoud van de video’s en de advertentieteksten perfect op elkaar afstemmen. Met behulp van uitgebreide kennis vanuit Enexis over de leefwereld van elektrotechnici, konden we regionale video’s en campagnes creëren die continu kwalitatieve leads opleveren.

100

nieuwe collega's gezocht

80

kwalitatieve aanmeldingen per maand

Mitchell Paffen - Walt Wonder Schmidt

Hoe beter je jouw doelgroep kent, hoe beter de campagne.

“De nauwe samenwerking met Enexis voor deze wervingscampagne was uniek. Door wekelijkse afstemming konden we continu de campagnes aanscherpen en ons richten op specifieke, regionale doelgroepen. Enexis kent de leefwereld van haar elektrotechnici erg goed: ze weet wie ze zijn, waar ze zich online bevinden en wat hun hobby’s zijn. Zo konden we voor een vacature in Groningen bijna 1 op 1 targeten met specifieke teaservideo’s die een echte situatie in Groningen laat zien.”

Bekijk onze regionale teaservideo's voor Enexis:

Sander

Patrick

Dennie

Meer zien van ons werk?

Ook een wervingscampagne?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we je kunnen helpen aan een doeltreffende wervingscampagne. Je hoort binnen twee werkdagen van ons!