Growth hacking

Growth hacking

Jouw business laten groeien met de Pirate Funnel!

Het hebben van veel websiteverkeer, maar geen leads binnenhalen. Of een enorm mooie nieuwsbrief verstuurd, maar niemand die doorklikt op de artikelen die je erin vermeldt. Misschien herken je het wel en dan weet je wellicht ook dat dit de groei van jouw bedrijf kan afremmen.

Om dit te voorkomen, of om jouw marketing beter inzichtelijk te krijgen, is growth hacking een belangrijk concept. Je hebt waarschijnlijk wel eens van deze term gehoord. Maar wat houdt het eigenlijk in en wat zijn de voordelen precies? Growth hacking is op zijn simpelst gezegd de manier van werken en denken van werknemers die als doel hebben het bedrijf te laten groeien. In deze whitepaper leggen we je het verder uit!

Ook vertellen we je alles over de Pirate Funnel en hoe je deze strategisch kan inzetten om uit te vinden wat de knelpunten zijn binnen jouw organisatie, zodat je deze kan oplossen en jouw bedrijf daardoor kan blijven groeien. Deze funnel speelt in op de verschillende fases die een klant doorloopt: awareness, acquisition, activation, retention, revenue en referral. Dit illustreren we aan de hand van duidelijke voorbeelden en een mooie case in de whitepaper.

Zo weet jij na het lezen van deze whitepaper precies wat growth hacking is en hoe de Pirate Funnel werkt!

Laat je gegevens achter en wij versturen de whitepaper per mail naar je toe!

Benieuwd wat wij op het gebied van content en marketing voor je kunnen doen? Lees dan snel alles over Digital Storytelling & Digital Marketing. Wil je liever gelijk sparren met een van onze experts? Neem dan contact op.

growth hacking whitepaper

Effectieve content campagnes

Effectieve content campagne

Leer nu hoe je stap voor stap een effectieve online content campagne opstelt

Hoeveel leads heeft jullie prachtige bedrijfsvideo opgeleverd? Is het aantal likes of/en volgers op Instagram toegenomen sinds de samenwerking met een bureau? En die 20-pagina’stellende whitepaper die door 112 leads is gedownload, hoeveel opdrachten zijn daar daadwerkelijk uit voortgekomen?

Veel organisaties besteden steeds meer tijd en geld aan het produceren van online content campagnes. Doen jullie dat ook? Door die overvloed aan content die dan kan ontstaan, krijgt jouw doelgroep steeds meer boodschappen te verwerken. En dat betekent weer dat je nóg meer je best moet doen om op te vallen.

Komt dit je bekend voor? Wil je ook meer resultaat uit jouw content marketing halen? Dan is deze whitepaper voor jou een must read! Ontdek je hoe je met content op het juiste moment en op het juiste kanaal jouw verhaal perfect overbrengt aan jouw doelgroep

In deze whitepaper vertellen we je uitgebreid wat een goede online content campagne precies moet inhouden. We zullen je stap voor stap meenemen in een strategische online aanpak. Zo krijg je nieuwe inzichten, maar zie je ook praktische modellen en inspirerende cases voorbij komen. 

Ontdek nu waarom content campagnes belangrijk zijn en hoe wij jou hiermee kunnen helpen om je doelgroep te bereiken. 

Laat je gegevens achter en wij versturen de whitepaper per mail naar je toe!

Benieuwd wat wij op het gebied van content campagnes voor je kunnen doen? Lees dan snel alles over Digital Storytelling & Digital Marketing. Wil je liever gelijk sparren met een van onze content campagne experts? Neem dan contact op.

scol content campagne

Interactieve video

Interactieve video

Hoe interactieve video je doelgroep in beweging brengt

Je bent je ervan bewust dat videocontent in deze tijd onmisbaar is en hebt daarom goed nagedacht over de boodschap en een bijpassende stijl. Misschien heb je zelfs wel een professioneel videoproductiebedrijf ingeschakeld om de productie uit handen te nemen. Toch blijven de hoge views na het lanceren van een aantal video’s voor jullie product of dienst uit. Je vraagt je af hoe je wél opvalt tussen de grote hoeveelheid videocontent. Bovendien wil je graag weten of jullie video’s tot nieuwe respondenten, leads of klanten hebben geleid.

Herkenbaar? Wil je ook meer resultaat uit jouw video’s halen? Dan is deze whitepaper voor jou een must read! Ontdek hoe je kijkers trekt én vasthoudt met interactieve video. Ook kunnen wij je helpen videocontent meetbaar te maken. Voor je het weet kan je niet meer zonder!

In deze whitepaper vertellen we je uitgebreid wat interactieve video precies inhoudt. Natuurlijk geven we je daarnaast de beste redenen om interactieve video in te zetten en laten we inspirerende voorbeelden zien. Ook geven we je de beste tips om ervoor te zorgen dat interactieve video perfect aansluit op je contentstrategie. 

Ontdek nu waarom interactieve video de toekomst is en hoe wij jou hiermee kunnen helpen om je doelgroep in beweging te brengen

Laat je gegevens achter en wij versturen de whitepaper per mail naar je toe!

Benieuwd wat wij op het gebied van contentmarketing voor je kunnen doen? Lees dan snel alles over Digital Storytelling & Digital Marketing. Wil je liever gelijk sparren met een van onze contentmarketing experts? Neem dan contact op.

leviaan interactieve video

Contentmarketing

Hoe content perfect in je marketingstrategie past

Contentmarketing, de complete gids!

Contentmarketing is ontzettend breed. Waarschijnlijk versturen jullie elke maand een nieuwsbrief, publiceren af en toe een blog en delen jullie nieuwste projecten op LinkedIn. En om toekomstige collega’s te bereiken, zetten jullie soms behind-the-scenes-foto’s op Instagram.

Maar ondanks jullie inspanningen blijven de leads uit. Ook vallen de bezoekersaantallen op jullie site tegen. Wellicht krijg je vragen van je manager: ‘waarom besteden jullie zoveel tijd aan het maken van content, als het onderaan de streep niks oplevert?’

Herkenbaar? Wil jij ook meer resultaat uit jouw content halen? Dan is het tijd om nu te gaan starten met contentmarketing.

In dit whitepaper vertellen wij je alles over:

  1. Wat is contentmarketing?
  2. Waarom contentmarketing?
  3. Contentsoorten: het 3H-model
  4. Contentvormen: van video tot podcast
  5. Content en de customer journey

Ontdek wat contentmarketing is en hoe wij jou kunnen helpen om wél het gewenste resultaat uit jouw content te halen.

Laat je gegevens achter en wij versturen de whitepaper per mail naar je toe!

Benieuwd wat wij op het gebied van contentmarketing voor je kunnen doen? Lees dan snel alles over Digital Storytelling & Digital Marketing. Wil je liever gelijk sparren met een van onze contentmarketing experts? Neem dan contact op.

whitepaper contentmarketing. De complete gids om alles te leren over contentmarketing