Growth hacking

Jouw business laten groeien met de Pirate Funnel!

Het hebben van veel websiteverkeer, maar geen leads binnenhalen. Of een enorm mooie nieuwsbrief verstuurd, maar niemand die doorklikt op de artikelen die je erin vermeldt. Misschien herken je het wel en dan weet je wellicht ook dat dit de groei van jouw bedrijf kan afremmen.

Om dit te voorkomen, of om jouw marketing beter inzichtelijk te krijgen, is growth hacking een belangrijk concept. Je hebt waarschijnlijk wel eens van deze term gehoord. Maar wat houdt het eigenlijk in en wat zijn de voordelen precies? Growth hacking is op zijn simpelst gezegd de manier van werken en denken van werknemers die als doel hebben het bedrijf te laten groeien. In deze whitepaper leggen we je het verder uit!

Ook vertellen we je alles over de Pirate Funnel en hoe je deze strategisch kan inzetten om uit te vinden wat de knelpunten zijn binnen jouw organisatie, zodat je deze kan oplossen en jouw bedrijf daardoor kan blijven groeien. Deze funnel speelt in op de verschillende fases die een klant doorloopt: awareness, acquisition, activation, retention, revenue en referral. Dit illustreren we aan de hand van duidelijke voorbeelden en een mooie case in de whitepaper.

Zo weet jij na het lezen van deze whitepaper precies wat growth hacking is en hoe de Pirate Funnel werkt!

Laat je gegevens achter en wij versturen de whitepaper per mail naar je toe!

Benieuwd wat wij op het gebied van content en marketing voor je kunnen doen? Lees dan snel alles over Digital Storytelling & Digital Marketing. Wil je liever gelijk sparren met een van onze experts? Neem dan contact op.

growth hacking whitepaper