Het gemak van onze studio

Gebruik onze studio om een live training, masterclass, webinar, event of zelfs een concert te kunnen geven. Alle apparatuur staat voor je klaar: je hoeft alleen nog maar aan de slag te gaan. Door live content te streamen vergroot je je bereik en kun je via de chatfunctie zelfs direct met je doelgroep in gesprek gaan. Kom je er niet uit met het script of de techniek? Onze specialisten helpen je graag verder met het draaiboek, een eigen leader, naamtitels en soepele overgangen.

De voordelen van onze studio

Van een vergadering tot een live presentatie. En van een intiem online concert tot een hoogwaardige masterclass. Onze studio geeft jouw live stream een professionele uitstraling, zonder gedoe.

Live streams

Gebruik webcasting om jouw boodschap live over te brengen aan jouw doelgroep. Je hoeft geen locatie meer te regelen: alles staat voor je klaar.

Professioneel

Maak gebruik van de beste apparatuur en ga met maximaal 4 personen aan de slag in een professionele setting. Met uitzicht over Amsterdam.

Uitstraling

Wil je de studio aanpassen naar je eigen branding? Geen probleem. Heb je geen eigen branding nodig? Dan kun je direct starten met de live stream.

Technologie

Tijdens de webcast heb je allerlei mogelijkheden tot interactie. Gebruik de chatfunctie, start een poll of houd een enquête onder de kijkers.

Aan de slag in onze studio?

Bereik jouw doelgroep live met online content streaming

Neem contact op

Aan de slag in onze studio?

Wie gingen u al voor?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden in onze studio. Om je alvast een idee te geven, mailen we gelijk de prijslijst. Je hoort binnen twee werkdagen van ons!

Meer zien van ons werk?