De kracht van animatie

Wil je een ingewikkeld proces op een eenvoudige manier uitleggen? Zet dan een animatie in. Door middel van getekende beelden, houd je het verhaal simpel en duidelijk. Een bijkomend voordeel is dat je jouw huisstijl goed terug kunt laten komen. Hoe je dit doet? Daar helpen wij je bij. Van script tot animeren en van tekst tot audio: wij zorgen dat jouw doelgroep precies begrijpt wat jij wilt zeggen.

De kracht van animatie

Een animatie creëert een illusie van beweging, door verschillende stilstaande beelden – ook wel frames – na elkaar af te spelen. Hierdoor kun je een complex proces stapsgewijs in beeld brengen en duidelijk toelichten. Iets voor jouw organisatie?

Betere indexatie

Google is gek op video. Jouw animatie wordt daarom 50 keer beter geïndexeerd dan geschreven teksten. Goed voor je vindbaarheid dus.

Visuele informatie

Jouw hersenen zijn vooral visueel ingesteld. Sterker nog: 90% van de informatie die je hersenen ontvangen is visueel. Net als jouw animatie.

Beter onthouden

Er is nog een voordeel aan visuele beelden: jouw hersenen onthouden deze beelden namelijk 60.000 keer beter dan geschreven tekst.

Herkenbare huisstijl

Bij het animeren heb je volledige controle over de kleuren, vormen en lettertypes die gebruikt worden. Goed voor de herkenbaarheid!

Aan de slag met animaties?

Bereik jouw doelgroep met duidelijke en herkenbare animaties

Neem contact op

Aan de slag met animaties?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden in animaties. Om je alvast een idee te geven, mailen we gelijk onze brochure. Je hoort binnen één werkdag van ons!

Meer zien van ons werk?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van video en online marketing? Lees onze nieuwste blogs en whitepapers.