Digital Marketing

Echt resultaat

Bij Walt Wonder Schmidt zijn we ervan overtuigd dat je met echte verhalen, echt resultaat behaalt. Maar hoe bereik je dan jouw doelgroep? Het begint altijd met een duidelijk, persoonlijk plan. Gebaseerd op echte cijfers en concrete doelstellingen. En hier kunnen we jou, en jouw organisatie bij helpen.

We werken vanuit onze filosofie: eerst meten, dan weten en dán pas geld uitgeven. We proberen meerdere strategieën uit en meten het resultaat. Zodat we direct kunnen zien wat voor jouw organisatie en jouw doelgroep werkt, en wat niet. We helpen je met een complete marketingstrategie, gaan aan de slag met online campagnes of optimaliseren de middelen die je al inzet. Altijd op maat, altijd op basis van echte cijfers. Zodat het resultaat ook écht past bij jouw doelstellingen.

Onze mogelijkheden voor digital marketing

Resultaat kun je op verschillende manieren behalen. We helpen je hier graag bij in de volgende vormen:

Online adverteren

Online campagnes kunnen jou helpen om jouw doelgroep te bereiken. Maar alleen als hier een goed doordacht, en vooral een persoonlijk plan achter zit.

Meer over online adverteren

Conversie optimalisatie

Het is zonde om al je tijd en moeite te steken in het aantrekken van bezoekers, die vervolgens niks doen. Samen halen we het maximale uit jouw bezoekers.

Meer over conversie optimalisatie

Strategisch advies

Je wilt groeien. Maar het lukt je maar niet om jouw doelgroep te bereiken. Geen probleem: onze marketeers helpen je aan een concreet marketingplan.

Meer over strategisch advies

Aan de slag met digital marketing?

Bereik jouw doelgroep met doelgerichte marketing

Neem contact op

Aan de slag met digital marketing?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we jouw doelstellingen kunnen behalen met inzet van doeltreffende marketing. Je hoort binnen twee werkdagen van ons!

Benieuwd naar ons werk?