Maak deel uit van de nieuwe generatie MBO’ers’

Het verhaal van: ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland is een onderwijsinstelling die diverse opleidingen aanbiedt op het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) niveau. De school heeft 13 vestigingen in de regio Midden Nederland en biedt onderwijs aan op het gebied van onder andere techniek, zorg en welzijn, handel, ICT en media. Ook richten zij zich op het bieden van praktijkgericht onderwijs en persoonlijke begeleiding, om studenten voor te bereiden op een succesvolle loopbaan.

VRAAG

Ontwikkel een creatief concept met een toffe video om nieuwe studenten te werven voor de niveau 4 opleidingen binnen het ROC Midden Nederland.

AANPAK

Met een niveau 4 opleiding kun je alle kanten op, want alle mogelijkheden staan open, of je nu doorgaat leren of aan het werk gaat. Dat is de boodschap die centraal staat in het video concept. Het concept richt zich op de beweegredenen van de doelgroep om voor een niveau 4 opleiding te kiezen en gebruikt daarvoor verschillende quotes en motivaties. De focus ligt niet op de opleiding zelf, maar op de veelzijdigheid en kansen die een niveau 4 diploma biedt. Het doel is om Generatie Z te inspireren en te vermaken met content die past bij hun interesses en leefstijl.

RESULTAAT

Een energieke snappy video helemaal in de tijdgeest van nu. Aansluitend bij de belevingswereld van de doelgroep door in te spelen op het gedrag, de beweegredenen en de vibe van generatie Z. Door deze aanpak kan er een verbinding worden gemaakt met de doelgroep en kan de content effectief communiceren.

Wil je meer informatie? Maak direct een afspraak met Laura.

Afspraak inplannen