Enexis

"Regionale wervingscampagne voor elektrotechnici om 100 vacatures te vullen in één jaar."

Het verhaal van: Enexis

Enexis bestaat al meer dan 100 jaar. Zij zorgen voor een betrouwbare en duurzame energievoorziening. Met ruim 4.300 gedreven medewerkers werken zij elke dag weer aan de betrouwbaarheid als netbeheerder voor de aanleg, het onderhoud, de uitbreiding van het gas- en elektriciteitsnet en de toekomst van onze energie. 

VRAAG

Enexis was op zoek naar 100 nieuwe collega’s in één jaar! Aan ons de opdracht om te zorgen dat er voldoende aanmeldingen kwamen op de regionale vacatures voor elektrotechnici. 

AANPAK

Doordat we zowel verantwoordelijk waren voor de content- als de marketing, hebben we de inhoud van de video’s en de advertentieteksten perfect op elkaar kunnen afstemmen. Continu campagnes aanscherpen en optimaliseren op specifieke, regionale doelgroepen. Zo specifiek dat we voor een vacature in Groningen bijna 1 op 1 konden targeten. 

RESULTAAT

“We krijgen sinds de wervingscampagne gemiddeld 80 sollicitanten per maand. Doordat het kwalitatieve aanmeldingen zijn kunnen we bijna iedere vacature invullen!” – Corporate Recruiter bij Enexis.

Wil je meer informatie? Maak direct een afspraak met Martijn.

Afspraak inplannen