Vacatures komen tot leven met energieke GIFs van eigen medewerkers

Het verhaal van: The New Crew

The New Crew helpt je met de juiste vacatures, begeleidt je en helpt je te groeien. Zij houden de deur voor je open bij maatschappelijke jobs, waar je als starter niet zomaar binnen komt. Tijdens het hele proces – van zoeken wat bij je past tot je professionele ontwikkeling – staan ze achter je in de eerste belangrijke stappen van jouw carrière.

VRAAG

De allereerste lichting vacature GIFs waren heel succesvol. Opvallend, kort, krachtig en omarmde de unieke stijl van The New Crew. Zo succesvol zelfs dat ze zo vaak aan de doelgroep getoond werden dat de doelgroep verzadigd is. Daarom de uitdaging om nieuwe vacature GIFs te bedenken die herkenbaar blijven voor The New Crew maar wel een nieuwe uitstraling hebben. 

AANPAK

Deze aanpak richt zich op het vastleggen van authentieke medewerkers. Er wordt gebruik gemaakt van snelle burst fotografie en bewegingen vanuit zowel de fotograaf als de medewerker, om energieke poses vast te leggen die vervolgens worden versterkt met grafische elementen. Het licht in de studio wordt gebruikt om een extra krachtig effect te creëren en de foto’s extra punch te geven.

Met een authentieke, energieke en gedurfde vormgeving biedt deze aanpak een onderscheidende sollicitatie-ervaring. Hierbij ligt de nadruk op het gebruik van opvallende GIFs om de menselijke kant van de organisatie te benadrukken. 

RESULTAAT

Met de nieuwe GIFs is de click-through-rate (CTR) gestegen van 0,58% naar 2,13%. Dit betekent dat de nieuwe aanpak met opvallende en authentieke GIFs heeft gezorgd voor een aanzienlijke verbetering in de betrokkenheid van de doelgroep en het succes van de campagne. 

Wil je meer informatie? Maak direct een afspraak met Martijn.

Afspraak inplannen