Avonturenpark Hellendoorn Screams thumbnail

Een angstaanjagend Halloween-avontuur dat je tot in je nachtmerries zal achtervolgen

Het verhaal van: Avonturenpark Hellendoorn – Screams

Avonturenpark Hellendoorn organiseert “Screams”-avonden tijdens het Halloween-seizoen. Tijdens deze evenementen, die voornamelijk in de avonduren plaatsvinden, wordt het park omgetoverd tot een angstaanjagende en spookachtige ervaring. Deze avonden bieden een unieke manier om Halloween te vieren voor avontuurlijke bezoekers die van spanning en griezelige avonturen houden, en ze vormen een afwisseling van de normale dagelijkse attracties in het park.

VRAAG

Maak een online commercial die gericht is op het aantrekken van de aandacht van de Gen-Z doelgroep voor de Halloween Screams-avonden. Het hoofddoel van deze commercial is om de doelgroep te informeren en te overtuigen om kaartjes te kopen voor een van de vier Screams-avonden in Avonturenpark Hellendoorn.

AANPAK

In co-creatie met Avonturenpark Hellendoorn hebben we het scenario en het script ontwikkeld. Met de nieuwe Screams slogan: ‘face your fears’ brengen we het verhaal dichtbij in een setting die voor de Gen-Z doelgroep dagelijkse kost is: school. Het creëren van een online commercial in een schoolomgeving is een strategische zet om jongeren aan te spreken en hen te herinneren aan “Screams” terwijl ze op hun eigen school rondlopen.

RESULTAAT

Screams treedt binnen in de belevingswereld van jongeren en brengt deze samen met deze griezelige video. In deze video zitten diverse onverwachte plot twists en schrikeffecten die je als kijker niet verwacht, wat resulteert in een meeslepende en angstaanjagende kijkervaring die specifiek is afgestemd op de voorkeuren van de jongeren.

Wil je meer informatie? Maak direct een afspraak met Laura.

Afspraak inplannen